Loading…

スポンサーサイト

Posted by ジェスコ on --.-- スポンサー広告
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

ジェスコをスウェーデン語とノルウェー語で紹介

Posted by ジェスコ on 05.2014 連絡事項
Tag :翻訳会社 ジェスコ 老舗 多言語翻訳 マニュアル 大阪
今回は、当社をスウェーデン語とノルウェー語で紹介させて頂きます。

スウェーデン語 Swedish

JESCO, som etablerades i 1966, är et väletablerad översättningsföretag i Japan. Vi erbjuder översättning av hög kvalitet, lokalisering av hemsidor, och globala tjänster på en mängd olika språk, medan vi använder våra egna översättare och vårt omfattande nätverk av professionella översättare till fulla.
Med 48 års erfarenhet, är JESCO specialiserat i tekniska översättningar bland andra och varierade tjänster på flera språk. Vi arbetar med projekt från tekniska rapporter på 1 sida, till instruktionsböcker på flera hundra sidor, på regelbunden basis. Vi har med stora resultat utvecklat goda affärsrelationer med många olika kunder, inklusive stora japanska och multinationella industriföretag som tillvärkar smartphones, mobiltelefoner, LCD-TV, skrivare, etc.
Vi erbjuder mer än 30 språk, inklusive europeiska och asiatiska språk, genom världsomspännande partnerskap med andra företag som erbjuder flerspråkiga översättningstjänster.

ノルウェー語 Norwegian

JESCO, etablert i 1966, er et anerkjent oversettelsesfirma i Japan. Vi tilbyr oversettelser av høy kvalitet, lokalisering av nettsteder, og globaliseringstjenester på en rekke språk, samtidig som vi bruker våre interne oversettere og store nettverk av profesjonelle oversettere til fulle.
Med 48 års erfaring spesialiserer JESCO seg på tekniske oversettelser blant andre varierte tjenester på flere språk. Vi tar på oss oppdrag fra ensides tekniske rapporter til brukermanualer på flere hundre sider, på vanlig basis. Vi har med stor suksess utviklet gode forretningsforbindelser med et bredt spektrum av klienter, inkludert store japanske og multinasjonale industribedrifter som produserer smarttelefoner, mobiltelefoner, LCD-fjernsyn, skrivere, mm.
Vi håndterer mer enn 30 språk, inkludert europesike og asiatiske språk, gjennom globale samarbeid med andre selskaper som tilbyr oversettelsestjenester på flere språk.

多言語翻訳対応という翻訳会社は多いですが、実際の例文を表示している会社は殆どありませんね。
見せられるものがないからです。理由は二つです。

ひとつは、実際は一度も翻訳をしたことがないからです。
もう一つは、お客様の翻訳は公開できないからです。翻訳会社が実際に(自腹で)依頼して翻訳すればジェスコのように公開、紹介できることになります。ご参考まで。翻訳会社ジェスコ

スポンサーサイト
  

翻訳会社の老舗ジェスコ

ジェスコ

作成者: ジェスコ
翻訳会社ジェスコの公式ブログ

社長や社員の日常を描くのでは
なく翻訳会社の老舗として
ジェスコにしか出来ない
情報発信をします。
 
〒542-0081
大阪市中央区南船場 3-12-21
心斎橋プラザビル新館4階

Phone: 06-6258-6338 

サムネイル版

検索フォーム

カレンダー+最終更新日

05 | 2014/06 | 07
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 - - - - -

インフォメーション

半世紀の実績 - 翻訳会社ジェスコ

英語、中国語、フランス語、ドイツ語、韓国語など

コンピュータ、スマートフォン、プリンターなどのマニュアル、技術翻訳から戸籍謄本、各種証明書、一般文書まで

大阪市中央区は心斎橋に位置する
老舗中の老舗

JESCO

Translation since 1966

Google 動画検索

翻訳会社ジェスコは、YouTube チャンネルももっております。最近は、動画をアップしたり、海外の面白動画やお勧めの曲なども紹介しておりますので一度ご覧ください。     

Loading...
Loading...
developed by 遊ぶブログ

YouTube 関係など、ご要望などがございましたらお知らせいただけると検討、対応させて頂けるかもしれません。

TWITTER

翻訳会社ジェスコのツイート情報

QRコード

QR

上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。